| Pletení | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Domácí účto | Rybář | FormOffice | Počítej Kalorie | DWN.cz | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Email šablony | Omalovánky |
|
| ||||||||
Přírodní divoká kachna | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 divoká kachna | ||||||||
Popis: Kachnu protkneme slaninou, osolíme a necháme dusit na pekáči, ve kterém jsme orestovali nakrájenou cibuli. Potom přidáme kuličky černého pepře a jalovce, podlijeme vodou a dusíme dočervena. Měkkou kachnu vyjmeme, šťávu necháme vydusit na tuk, zaprášíme moukou, opět zalijeme vývarem a dobře povaříme. Podáváme s červeným zelím a houskovým knedlíkem. |