| Domácí účto | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Rybář | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Recepty doma | Pletení | DWN.cz | Omalovánky | Počítej Kalorie | FormOffice |
|
| ||||||||
Překvapení pro návštěvu | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 2 brambory (menší) | ||||||||
Popis: Na hrubém struhadle nastrouháme brambory, které stejnoměrně rozvrstvíme na pánev s rozpáleným olejem. Lžicí utvoříme mezi obvodem pánve asi 5cm mezeru. Pečeme do zlatova, obrátíme a pečeme druhou stranu. Do hrnéčku rozešleháme vidličkou 2 vejce, které nalejeme do mezery mezi obvodem pánve a bramorama.Po usmažení vyndáme na plochý talíř a pokapeme hořčicí, kečupem, osolíme, opepříme a na povrch nasypeme na drobno nakrájenou cibuli. Kořeníme podle chuti. Já používám Pimento eventuálně chilli koření. Dobrou chuť ! |