| Email šablony | Recepty doma | Pletení | EET Účtenky | Rybář | FormOffice | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Domácí účto | Formuláře na PC | Omalovánky | DWN.cz | Zbrojní průkaz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pošírovaná vepřová panenka ve víně


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:10
Autor:
Přidáno/změněno:23.5.2016

Ingredience:

vepřová panenka 2 kg
šalotky 250 g
víno červené 1l
med 20 g
brusinky 100 g

Popis:

Vepřovou panenku očistíme, osolíme a opepříme podle chuti. Připravíme si hrnec, do kterého nalijeme víno a dáme zredukovat. Nakrájíme si šalotky. Přidáme je s medem a brusinkami do vína. Orestujeme vepřovou panenku a vložíme ji do vína a vaříme asi 30 - 50 minut.


Jít na recept Pošírovaná vepřová panenka ve víně >>