| Pletení | Recepty doma | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Email šablony | Omalovánky | Rybář | DWN.cz | FormOffice | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pomerančové carpaccio


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:6.7.2016

Ingredience:

4 velké pomeranče
4 lžíce piniových oříšků
4 lžíce bílého hustého jogurtu
2 snítky meduňky

Na omáčku:
šťáva ze 2 pomerančů
šťáva z 1 citronu
1 lžíce pomerančové kůry
1 lžíce citronové kůry
60g medu

Popis:

Šťávu z pomerančů a citronu, obě najemno nastrouhané citrusové kůry a med promícháme a svaříme na mírnem ohni v kastrůlku na hustší omáčku.
Necháme vychladit.

Pomeranče oloupeme a odstraníme bílo slupku. Nakrájíme je na tenká kolečka a rozložíme po celém talíři vedle sebe. Plátky pokapeme vychlazenou pomerančovou omáčkou, posypeme nasekanými piniemi a podáváme ozdobené jogurtem a lístky meduňky.

Tip: Jahodové carpaccio. Jahody přelijte zálivko z medu, bylzamikového octa, olivového oleje a za poprašte mletým pepřem.


Jít na recept Pomerančové carpaccio >>