| FormOffice | Hromadné emaily | Omalovánky | Recepty doma | Pletení | Formuláře na PC | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Domácí účto | Email šablony | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Rybář |
|
| ||||||||
Polnočný chlebíček | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 sendvič | ||||||||
Popis: Z oleja, cibule, mäsa, papriky a soli pripravíme zvyčajným spôsobom perkelt. Zo sendviča odkrojíme obidva konce a sriedku lyžicou vydlabeme. Mäso z perkeltu pokrájame na rezance. Vajcia, uhorky, kapiu, cibuľu a sardinky pokrájame na malé kúsky. Do vymiešaného masla pridáme sardelovú pastu a pokrájané prísady. Pridáme asi 70 g sriedky zo sendviča. Touto plnkou naplníme vnútro sendviča. Chlebík dobre zabalíme do alobalu a uložíme na 24 hodín do chladničky. Iba potom krájame. |