| Rybář | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Pletení | Snadné hubnutí | DWN.cz | Email šablony | EET Účtenky | Domácí účto | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | FormOffice | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Polévka z pekingského zelí


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:23.6.2019

Ingredience:

1/2 l neslaného vývaru z kostí nebo z masa
10 malých žampionů sterilovaných v přírodním nálevu
přibližně 1 miska krájeného pekingského (čínského) zeli
l/2 lžičky Vegety a podle chuti sůl

Popis:

Odstraňte okrajové, poškozené listy a hlávku zelí nakrájejte na větší kousky. Silné řapíky listů můžete odkrojit a usmažit je s masem třeba následující den.
Nakrájené zelí zalijte nesoleným vývarem a přidejte celé nebo půlené žampiony. Polévku vařte asi 1/4 hodiny. Pět minut před koncem vaření přidejte Vegetu a podle chuti sůl.


Jít na recept Polévka z pekingského zelí >>