| Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Domácí účto | Email šablony | Rybář | EET Účtenky | Formuláře na PC | DWN.cz | Pletení | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | FormOffice | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Polévka fazolová "karamelová"


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:5
Autor:
Přidáno/změněno:1.3.2015

Ingredience:

1l bujónu (zeleninový, kurací, hovädzí)
1 cibuľa
olej
1 konzerva fazule (najlepšie v tomate)
2 zemiaky
mrazená zelenina (koreňová a "maďarská")
vegeta
korenie
kryštálový cukor
kečup

Popis:

Podľa návodu si pripravíme bujón a necháme v ňom variť na kocky nakrájané zemiaky. Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na oleji a výdatne ochutíme vegetou. Pridáme mrazenú zeleninu, najlepšie zmes koreňovej a "maďarskej" zeleniny. Do chrumkava osmahnutú zeleninu zasypeme hrsťou cukru a počkáme, kým cukor skaramelizuje. Potom zeleninu vlejeme do bujónu a pridáme fazuľu z konzervy (aj so šťavou!). Dochutíme kečupom, korením a po zovretí odstavíme.


Jít na recept Polévka fazolová "karamelová" >>