| Formuláře na PC | Email šablony | Pletení | DWN.cz | FormOffice | Snadné hubnutí | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Rybář | Hromadné emaily | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Polévka BARLEY and ROASTED VEGETABLE


Doba přípravy:02:10
Počet porcí:6
Autor:
Přidáno/změněno:19.1.2015

Ingredience:

olej ve spreji
4velka rajcata ( 560 g); rozpulena a nakrajena na platky
3 stredni mrkve (8 oz; 240 g); kazda rozctvrcena
6 oz (180 g) zampionu; nakrajene na platky
1 velka cibule; rozkrajena na 1-inch (2.5 cm) silne mesicky
1 cervena paprika; rozctvrcena
1 stredni cuketa; podelne rozpulena
3 strouzky cesneku; odstranit slupku
2 lzice olivoveho oleje
1920 ml zeleninoveho vyvaru nebo vody + zelinovych bujonu
45 g susenych hribu; rozlamanych na kousky
3 velke cerstve tymianove vetvicky
1 bobkovy list
175 g krup
nasekana cerstva petrzel

Popis:

Postup:
Troubu predehrejeme na 200 C.
Olejem ve spreji postrikame velky plech a na nej naskladame nakrajenou zeleninu (rajcata, mrkve, zampiony, cibuli, papriku, cuketu), prelijeme 2 lzicemi olivoveho oleje, osolime, opeprime a nechame 55 minut pect domekka. Obcas zeleninu promichame.
Po upeceni jednu pulku zeleniny rozkrajime na mensi kousky, odlozime stranou na pozdejia druhou pulku zeleniny vlozime i s oloupanym cesnekem do hrnce.
Zalijeme zeleninovym vyvarem, prisypeme susene houby, tymian, bobkovy list, privedeme k varu, stlumime, prikryjeme poklickou a 20 minut varime.
Pote zeleninu precedime s tim, ze vyvar uschovame. Ze zeleniny vyndame bobkovy list a pak ji
rozmixujeme pomoci rucniho mixeru.
Do vyvaru vsypeme kroupy (ktere mohou byt 1 hodinu dopredu namocene), pridame bobkovy list, ktery jsme vyndali se zeleniny, privedeme k varu, stlumime, prikryjeme a 40 minut varime domekka.
Pak vsypeme do varicich se krup rezervovanou nasekanou zeleninu a rozmixovanou zeleninu. Varime 10 minut dele, dokud polevka nezhoustne. Polevku dochutime soli, peprem a petrzelkou.


Jít na recept Polévka BARLEY and ROASTED VEGETABLE >>