| Email šablony | DWN.cz | EET Účtenky | Pletení | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | FormOffice | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Rybář | Snadné hubnutí | Omalovánky | Domácí účto | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Plzeňská růže


Doba přípravy:00:40
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:24.10.2022

Ingredience:

4 plátky vepřového masa (plec nebo kýta)
4 lžíce strouhané nebo sterilované mrkve
4 špekáčky
hořčice
pepř
sůl
cibule
tuk

Popis:

plátek masa rozklepeme,potřeme hořčicí a opepříme.Doprostřed dáme lžíci mrkve.Špekáček z jedné strany nařízneme do kříže a postavíme nařízlou stranou do mrkve.Maso vyhrneme podél špekáčku a nahoře ovážeme nití tak,aby nařízlý konec koukal ven.
V pekáčku na tuku zesklovatíme nakrájenou cibuli,závitky ze všech stran zprudka opečeme,podlijeme (nejlépe šťávou z masoxu),postavíme nařízlým špekáčkem nahoru a za občasného podlévání pečeme v troubě-nařízlý špekáček se rozevře a vyvoří růži.
Podáváme s bramborem nebo knedlíkem a zelím.


Jít na recept Plzeňská růže >>