| DWN.cz | Omalovánky | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Pletení | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Domácí účto | Rybář | FormOffice | Email šablony | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | EET Účtenky | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Plněný králík


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:11.3.2010

Ingredience:

1 králík
150g sádla
sůl
4 stroužky česneku
1 lžička Solamylu

Nádivka:
300g mletého masa
1 cibule
sůl. pepř
kmín
2-3 vejce
1 lžíce hladké mouky

Popis:

Nejdříve nádivka:
Mleté maso smícháme s kořením, drobně nakrájenou cibulí a moukou. Takto zpracovanou nádivkou naplníme břišní dutiny králíka a otvor zašijeme. Povrch králíka osolíme a na sádle s česnekem upečeme doměka. Během pečení podléváme horkou vodou. Upečeného králíka dáme na mísu, šťávu vysmahneme na tuku a zalijeme Solamylem rozmíchaným v trošce vody. Povaříme a přecedíme na králíka. Podáváme s vařenými brambory, hlávkovým salátem nebo s kompotem.


Jít na recept Plněný králík >>