| Počítej Kalorie | Rybář | Recepty doma | DWN.cz | Email šablony | Snadné hubnutí | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | FormOffice | Omalovánky | EET Účtenky | Pletení | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Plněné masové krokety v alobalu


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:14.6.2015

Ingredience:

500g ml. masa (hov.a vepř.)
20g žemle
1 bílek
15g hl.mouky
půlka cibule
ml.pepř
sůl
1 vejce uvařené natvrdo
60g měkkého salámu (šunkového)
1 steril.okurka
olej

Popis:

žemli nakrájíme na plátky, zvlhčíme vodou, necháme prosáknout, pak část vody vymačkáme a žemli rozmělníme. Přidáme mleté maso, bílek, mouku, drobně nakrájenou cibuli, pepř, sůl a vše dobře propracujeme. Z masy uděláme čtyři tenké obdélníčky, poklademe je čtvrtkou vařeného vejce, hranolky salámu, čtvrtkou okurky a pláty stočíme ve válečky. Položíme je na čtverce alobalu potřené olejem, alobal pevně uzavřeme, položíme na pánev nebo na plech a pečeme v horké troubě asi 20 min. Pak alobal nahoře rozstřihneme a pečeme ještě 3 min


Jít na recept Plněné masové krokety v alobalu >>