| Pletení | DWN.cz | Formuláře na PC | EET Účtenky | Omalovánky | FormOffice | Email šablony | Počítej Kalorie | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Rybář |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Plněná vepřová panenka


Doba přípravy:00:50
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:17.6.2009

Ingredience:

1/2 vepřové panenky
cca 10 cm pórku
5 dkg salámu Poličan nebo Herkules
5 dkg sýru Eidam
sečuánský pepř
sůl
máslo

Popis:

Vepřovou panenku nařízneme ze dvou stran, tak aby se dal vytvořit větší plát. Ten naklepeme, posolíme a ochutíme sečuánským pepřem. Pórek spaříme a naklademe jednotlivé listy na panenku. Pak na ně naslkádáme salám a sýr. Panenku zarolujeme a převážeme. Na na pánvi ji velmi rychle opečeme. Jen aby zbělela a póry masa se uzavřely. Pak vložíme panenku do pekáčku, mírně podlejeme vodou nebo vývarema přidáme trochu másla. Pečeme při 220°C
za stálého podlévání a obracení asi 30 min. Pak maso vyjmeme odstraníme motouz a krájíme na úhledené plátky. Jako přílohu podáváme brambory a zeleninovou oblohu.


Jít na recept Plněná vepřová panenka >>