| DWN.cz | Pletení | Formuláře na PC | Omalovánky | Snadné hubnutí | Rybář | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Domácí účto | Email šablony | Formuláře ZDARMA | FormOffice | EET Účtenky | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Plněná krkovička | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kg vepřové krkovičky | ||||||||
Popis: Krkovičku vykostíme a rozřízneme na velký plát, který naklepeme, osolíme, posypeme jemně nakrájenou cibulí a potřeme masovou směsí. (Mleté maso vymícháme s vínem, solí, kmínem, pepřem a česnekem.) Středem položíme klobásu, přihrneme směs a upevníme masem. Omotáme nití nebo upevníme do pečícího papíru nebo fólie. Pevně stočíme a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi hodinu. Před podáváním nakrájíme na plátky. |