| EET Účtenky | Pletení | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Recepty doma | Email šablony | DWN.cz | Formuláře na PC | Rybář | Zbrojní průkaz | Omalovánky | FormOffice | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pikantní ryba


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:14.7.2009

Ingredience:

1 mrkev
1 kyselé jablko
1 pórek
1 svazek kopru
2 lžíce másla
sůl
bílý pepř
kari
600g ryby(losos
treska
okoun)
štáva z jednoho citrónu
1 a půl lžíce rajčatového protlaku
1/8 litru smetany do kávy
150g nastrouhaného sýra

Popis:

Oloupanou mrkev a jablko nakrájíme na kostičky,pórek na kolečka a kopr nasekáme,v pánvi rozehřejeme tuk a nakrájené přísady osmahneme.Ochutíme solí,pepřem a kari.Pravidelně naklademe na dno aluminiové formy.Rybu pokapeme citrónem,lehce osolíme a vložíme do formy.Překryjeme alobalem a v předehřáté toubě pečeme 15-20 minut při 175 stupních.Štávu,která vznikla při pečení,smícháme s rajčatovým protlakem a smetanou,a povaříme.Stáhneme z plamene a přidáme polovinu sýra,a přelijeme přes rybu.Posypeme zbytkem sýra.


Jít na recept Pikantní ryba >>