| Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | DWN.cz | Rybář | Omalovánky | Pletení | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Domácí účto | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pikantní maso s paprikami


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:29.8.2010

Ingredience:

400 g svíčkové
1 cibule
1 červená a žlutá paprika
2 jarní lahůdkové cibulky
1 cuketa
půl čínského zelí
1 mrkev
100 g steril. bambusových výhonků
1 červená feferonka
3 lžíce oleje ; kayenský pepř ; mletý zázvor
2 lžíce sójové omáčky
1 lžíce octa ; špetka cukru

Popis:

Svíčkovou omyjeme, osušíme a nakrájíme na hranolky. Cibuli a česnek oloupeme, cibuli na kolečka, česnek najemno nasekáme. Papriky, jarní cibulky, cuketu a čínské zelí omyjeme a očistíme. Bambusové výhonky necháme okapat. Feferonku omyjeme, rozpůlíme, vyjmeme semeník. Veškerou zeleninu pokrájíme na nudličky.
Rozehřejeme 2 lžíce oleje, maso na něm ze všech stran opečeme a vyjmeme. Zeleninu opékáme na zbylém oleji asi 8 min. Poté promícháme s masem, ochutíme kayenským pepřem, zázvorem, sójovou omáčkou, octem a špetkou cukru.
Podáváme s vařenou nebo dušenou rýží.


Jít na recept Pikantní maso s paprikami >>