| Pletení | Formuláře na PC | DWN.cz | Recepty doma | Snadné hubnutí | Rybář | Zbrojní průkaz | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Omalovánky | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pikantní maso


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:6
Autor:
Přidáno/změněno:15.4.2014

Ingredience:

300gr libového masa (vepř.kýta,svíčková,jehněčí,drůbeží) mletý pepř
mletá paprika
worcestr
půl lžíce citronové šťávy nebo octa
1 větší cibule
1 čerstvá paprika
40g slaniny
olej

Popis:

Maso nakrájené na kostky osolíme, okořeníme, pokapeme worcestrem, citronovou šťávou nebo octem a olejem důkladně promícháme a necháme několik hodin v chladu (nejlépe přes noc v chladničce). Odleželé maso s plátky cibule, čerstvé papriky a slaninou pokapeme olejem, zabalíme do alobalu a pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C 30 minut.
Příloha: vařené brambory.


Jít na recept Pikantní maso >>