| Pletení | Omalovánky | Snadné hubnutí | FormOffice | Hromadné emaily | Recepty doma | Rybář | Zbrojní průkaz | Domácí účto | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Email šablony | DWN.cz | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pikantní krkovice s rýží po bombaysku


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:19.10.2014

Ingredience:

4 plátky krkovice
6 plátků eidamu
6 plátků šunkového salámu
olej
koření podravka
sůl
pepř
ind.koření gr.masala
1oo gr.žampionů
malou plechovku steril.hrášku pár vidliček řezanců červ.steril.papriky jako příloha nejvhodnější rýže.

Popis:

Plátky krkovice naklepeme,zlehka posolíme,opepříme,okořeníme gr.masalou a podravkou pokapeme olejem,poté na plátek masa rozložíme 2 plátky sýra a 2 plátky salámu a opět vrstvíme maso,sýr,salám,kořeníme.Navrstvenou "cihličku"přiměřeně podlijeme olejem a trochou vody. Vložíme do rozehřáté trouby a pod pokličkou dusíme cca 40 minut.Po této době"cihličku" vcelku obrátíme,přidáme posekané žampiony,okapaný hrášek a řezance steril.papriky,promícháme se šťávou a se staženou teplotou necháme nepřikryté dojít 15-2o min.Z cihličky ukrajujeme příčně po cca 2 cm porce masa. Šťávu nezahušťujeme,porci pak ozdobíme jemně nakrájenými kolečky porku.


Jít na recept Pikantní krkovice s rýží po bombaysku >>