| Počítej Kalorie | DWN.cz | FormOffice | Rybář | Zbrojní průkaz | Domácí účto | EET Účtenky | Pletení | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Email šablony | Snadné hubnutí | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pikantní hovězí pečeně


Doba přípravy:02:30
Počet porcí:6
Autor:
Přidáno/změněno:9.4.2013

Ingredience:

1000 g hovězí zadní nebo pero
200 g anglická slanina
300 g cibule
700 g okurky nakládané
280 g rajčatový protlak
3 lžíce oleje
190 g zakysaná smetana
sůl

Popis:

- maso špikovat slaninou
- v pekáči na oleji restovat ze všech stran
- výjmout a orestovat cibuli na jemno nasekanou
- maso vložit zpět na cibuli a péci do měkka,podlevat vodou / nejlépe v Remoska nebo Bravoska /
- po upečení vyjmout a krájet
- do výpeku přidat nakrájené nudličky masa, pokrájené okurky a rajčatový protlak , dodusit aby okurky byly poloměkké
- odstavit z plotny a vmíchat zakyslou smetanu , již nevařit
- dle chuti solit


- možné přílohy : houskové knedliky / noky / brambory / těstoviny


Jít na recept Pikantní hovězí pečeně >>