| Zbrojní průkaz | Pletení | EET Účtenky | Email šablony | Hromadné emaily | DWN.cz | Rybář | Omalovánky | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Snadné hubnutí | Recepty doma | Formuláře na PC | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pekingské maso


Doba přípravy:00:15
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:23.4.2015

Ingredience:

500 g svíčkové
1 větší cibule
lžička soli
1 kapie
1 lžička máčeného škrobu
pár kapek octa
1 vejce
1 naběračka vývaru
Zálivka:
1 lžíce žlutého vína
1 lžička sojové omáčky
1 lžička cukru
1 lžička škrobu

Popis:

Maso, cibuli a kapii nakrájíme na nudličky. Nakrájené maso smícháme se škrobem, solí a vejcem, prudce ho orestujeme na tuku. Přidáme kapii a cibuli a na prudkém ohni mícháme cca 2 minuty. Zakápneme několika kapkami octa, zalijeme vývarem, zmírníme teplotu. Zalijeme zálivkou, dobře promícháme a podáváme na předehřáté misce. Příloha rýže např. basmati.


Jít na recept Pekingské maso >>