| Email šablony | Domácí účto | Rybář | Počítej Kalorie | DWN.cz | Zbrojní průkaz | FormOffice | EET Účtenky | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Recepty doma | Snadné hubnutí | Pletení | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pekáč na ohni


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:6
Autor:
Přidáno/změněno:13.9.2010

Ingredience:

1/2 kg plecka
1/2 kg vepř. boku
cibule
grilovací koření
rajčata
syrová paprika
olej
pivo
sůl

Popis:

Dva dny předem naložíme maso do směsi grilovacího koření, soli a oleje. V den grilování maso přendáme do pekáče nebo lorny a položíme na oheň. Zmírníme plameny a pomalu opékáme. Po změknutí masa, které chvílemi podléváme pivem, přidáme papriku, cibuli a rajčata. Můžeme dokořenit ostřejším kořením dle chuti. Podáváme s nejlépe s černým chlebem. Je to vynikající.


Jít na recept Pekáč na ohni >>