| Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Snadné hubnutí | DWN.cz | Recepty doma | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | FormOffice | Formuláře na PC | Omalovánky | EET Účtenky | Rybář | Pletení | Domácí účto |
|
| ||||||||
Pečený vepřový bůček na jablečném moštu | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kg libového vepřového boku bez kosti (s kůží) | ||||||||
Popis: Vykostěný vepřový bok osolte, opopřete a na sucho opečte v hrnci z obou stran. Maso zalijte jablečným moštem a vývarem. Vařte cca 2 hodiny. Měkké maso vyjměte a dejte na tác, na něj dejte další tác a zatížte např. hrncem vody. Nechte vychladnout. Zbylý vývar nechte vyvařit na cca 300 ml. Vychladlý bůček nakrájejte na uhledné kostky asi 3 x 3 cm a jednotlivé porce zprudka opečte na grilu. Přelévejte vyvařenou šťávou. |