| Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Domácí účto | Hromadné emaily | Rybář | DWN.cz | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | FormOffice | Email šablony | Pletení | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pečený pstruh v alobalu


Doba přípravy:00:40
Počet porcí:5
Autor:
Přidáno/změněno:8.7.2009

Ingredience:

4-5 pstruhů
200 g cibule
150 g slaniny(nejlépe anglická)
1 lžíce sekané petrželky
4 stroužky česneku
sůl
75 g másla
0,3 dl bílého vína
citronová šťáva

Popis:

Očištěného a vykuchaného pstruha naplníme jemně nakrájenou cibulí promíchanou se sekanou petřelkou a na kousky nakrájenou slaninou. Potřeme jej česnekem utřeným v soli, složíme do máslem vymazaného alobalu, pokapeme vínem a citronovou sťávou, dobře zabalíme a pečene v předem vyhřáté troubě. Jako přílohu podáváme různě upravené brambory, hranolky, chléb, čerstvou zeleninu.


Jít na recept Pečený pstruh v alobalu >>