| Domácí účto | Rybář | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | DWN.cz | Email šablony | Recepty doma | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Pletení | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | FormOffice |
|
| ||||||||
Pečený pstruh v alobalu | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4-5 pstruhů | ||||||||
Popis: Očištěného a vykuchaného pstruha naplníme jemně nakrájenou cibulí promíchanou se sekanou petřelkou a na kousky nakrájenou slaninou. Potřeme jej česnekem utřeným v soli, složíme do máslem vymazaného alobalu, pokapeme vínem a citronovou sťávou, dobře zabalíme a pečene v předem vyhřáté troubě. Jako přílohu podáváme různě upravené brambory, hranolky, chléb, čerstvou zeleninu. |