| Rybář | Hromadné emaily | Domácí účto | Omalovánky | DWN.cz | Počítej Kalorie | Pletení | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Email šablony | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
Pečený losos s vínem | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 2 filety z lososa s kůží (po 1,5 kg) | ||||||||
Popis: Rybí maso omyjeme a osušíme a jeden filet položíme kůží dospod na velký kus olejem potřeného alobalu. Nakrájené bylinky, zelený pepř a kůru z limety smícháme a směsí posypeme rybu. Osolíme a opepříme a potom přiložíme druhý filet kůží navrch. Pokapeme jej suchým vermutem (nebo bílým vínem). Maso zabalíme do alobalu tak, aby je obal nestlačoval. |