| FormOffice | Pletení | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Domácí účto | Email šablony | Rybář | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | DWN.cz |
|
| ||||||||
Pečený králík v alobalu | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 králík | ||||||||
Popis: Králíka rozdělíme na 6 porcí, vykostíme, osolíme, opepříme a můžeme přidat koření podle chuti, například česnek. Nastřiháme přiměřeně velké čtverce alobalu, potřeme je máslem, položíme na každý porci králíka, anglickou slaninu, cibuli nakrájenou na kolečka, plátek sýra a másla. Potom všechno důkladně do alobalu zabalíme a vložíme do rozehřáté trouby. Pečeme pomalu asi jednu hodinu při 160°- 170°C. Podáváme s novými brambory. |