| Pletení | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Rybář | FormOffice | Domácí účto | Email šablony | Hromadné emaily | DWN.cz | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pečený králík v alobalu


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:6
Autor:
Přidáno/změněno:25.2.2016

Ingredience:

1 králík
sůl a pepř
6 lžíc olivového oleje
4 lžíce pikantní hořčice
6 i více stroužků česneku (minimálně jeden na porci)
6 plátků tvrdého sýra
12 plátků slaniny
koření a bylinky podle chuti
(čerstvá šalvěj, nebo rozmarýn aj.)
2 cibule na kolečka
150 g másla

Popis:

Králíka rozdělíme na 6 porcí, vykostíme, osolíme, opepříme a můžeme přidat koření podle chuti, například česnek. Nastřiháme přiměřeně velké čtverce alobalu, potřeme je máslem, položíme na každý porci králíka, anglickou slaninu, cibuli nakrájenou na kolečka, plátek sýra a másla. Potom všechno důkladně do alobalu zabalíme a vložíme do rozehřáté trouby. Pečeme pomalu asi jednu hodinu při 160°- 170°C. Podáváme s novými brambory.


Jít na recept Pečený králík v alobalu >>