| Domácí účto | FormOffice | DWN.cz | Pletení | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Email šablony | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Rybář |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pečený candát


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:15.1.2013

Ingredience:

candát do 1 kg
citron
kopr
bylinkové máslo
sůl,pepř
citrónová šťáva
zeleninový vývar
celý pepř
nové koření
bylinkové máslo:
5 lžic másla
nadrobno nasekaná petrželová nať
nasekaný čerstvý kopr

Popis:

Candáta vykucháme, očistíme, vymyjeme a dáme celého péct do trouby asi na 20 minut. Po 20 minutách candáta pokapeme citrónovou šťávou, podlijeme zeleninovým vývarem a přidáme nachystané koření.
Pečeme doměkka a po celou dobu poléváme vypečenou šťávou. V případě potřeby dolíváme zeleninový vývar. Upečeného candáta polijeme bylinkovým máslem a posypeme nasekanou petrželovou natí.

Přílohy: brambor, hranolky

....no a dobré vínko


Jít na recept Pečený candát >>