| Formuláře na PC | Recepty doma | Pletení | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Rybář | Počítej Kalorie | DWN.cz | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | FormOffice | Snadné hubnutí | Email šablony | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Pečené papriky | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: cca 10 větších paprik (nejlepší jsou zelené | ||||||||
Popis: Papriky poklademe na plech, na pečící papír. Pečeme v troubě tak dlouho, dokud se na nich neobjeví černé, spálené skvrny. Upečené papriky přendáme do kastrolu a přikryjeme pokličkou aby se zapařily. Až papriky vychladnou (klidně druhý den) sloupneme z nich vrchní spálenou vrstvu. V misce si připravíme nálev z octa, rozetřeného česneku a soli. Do nálevu pokládáme oloupané papriky. Necháme vychladit, podáváme k pečenému masu, nebo jen položíme na čerstvý chleba namazaný máslem - moc dobré. |