| Pletení | Rybář | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | DWN.cz | EET Účtenky | Omalovánky | Domácí účto | Formuláře na PC | Email šablony | FormOffice | Snadné hubnutí |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pečené kančí maso s česnekem


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:7.6.2009

Ingredience:

600g kančí kýty
sůl
50g uzené slaniny
2 stroužky česneku
sádlo
mletý pepř čern
1 lžíce octu
2dl kysané smetany

Popis:

Maso z mladého divočáka umyjeme, osolíme a protáhneme uzenou slaninou a prolisovaným česnekem. Okořeníme mletým černým pepřem, vložíme do rozehřátéhho sádla a pod pokličkou pomalu pečeme. Behem pečení podléváme vodou s octem. Když je maso měkké, polijeme ho kysanou smetanou. Upečeme dočervena a podáváme s brambory.


Jít na recept Pečené kančí maso s česnekem >>