| Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | FormOffice | Email šablony | Recepty doma | EET Účtenky | Formuláře na PC | Omalovánky | DWN.cz | Pletení | Domácí účto | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Rybář |
|
| ||||||||
Pečená marinovaná kachní prsa na černém pivu | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: Na marinádu: | ||||||||
Popis: Kachní prsíčka s kůží marinujeme v olivovém oleji s nastrouhaným oddenkem zázvoru a rozemnutým tymiánem 2-3 hodiny nebo i přes noc. Uleželé maso vložíme do pekáče s hrubě nasekanou cibulí a nakrájenými oloupanými jablky. Pečeme (180 - 200°C) za občasného podlévání vodou a v závěru pečení vodu nahradíme černým pivem. Podáváme např. s bramborovými knedlíky se žemlí a nebo mnoha dalšími. |