| Omalovánky | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Recepty doma | Email šablony | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Hromadné emaily | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Rybář | Pletení | DWN.cz | Domácí účto |
|
| ||||||||
Pastýřský řízek | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 silnější vepřové řízky | ||||||||
Popis: V pánvi osmažíme na oleji 2 rozkvedlaná vejce.Přidáme nadrobno nakrájenou šunku,brynzu,sůl,koření,papriku a dobře promícháme.Řízky z boku nakrojíme tak,aby vznikla kapsa.Osolíme je a naplníme vaječnou směsí.Otvor uzavřeme jehlou nebo párátkem.Připravené kapsy obalíme v mouce,rozšlehaném vejci a strouhance.Usmažíme je na oleji.Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem. |