| Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Pletení | DWN.cz | Hromadné emaily | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Recepty doma | EET Účtenky | Rybář | Formuláře na PC | FormOffice | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pastýřský řízek


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:25.7.2021

Ingredience:

4 silnější vepřové řízky
150 g brynzy
3 vejce
50 g šunky
mletou červenou papriku
tuk na smažení
hladkou mouku
strouhanku
sůl,pepř

Popis:

V pánvi osmažíme na oleji 2 rozkvedlaná vejce.Přidáme nadrobno nakrájenou šunku,brynzu,sůl,koření,papriku a dobře promícháme.Řízky z boku nakrojíme tak,aby vznikla kapsa.Osolíme je a naplníme vaječnou směsí.Otvor uzavřeme jehlou nebo párátkem.Připravené kapsy obalíme v mouce,rozšlehaném vejci a strouhance.Usmažíme je na oleji.Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem.


Jít na recept Pastýřský řízek >>