| EET Účtenky | Rybář | Zbrojní průkaz | Pletení | Omalovánky | Recepty doma | DWN.cz | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | FormOffice | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pařížský krém - šlehačka


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:5
Autor:
Přidáno/změněno:2.2.2015

Ingredience:

400 - 500 g tmavé čokolády
500 ml neušlehané šlehačky

Popis:

-Šlehačku a nastrouhanou čokoládu postavíme na oheň a přivedeme do varu. Jakmile se začne vařit, ihned ji odstavíme a vložíme do ledové vody. Za občasného míchání necháme zchladnout. Pak ji necháme několik hodin ve studenu, nejlépe do druhého dne, kdy ji metlou našleháme.
-Používáme k plnění dortů, košíčků a jiných cukrovinek. Krém je velice dobrý a dá se použít k přípravě ¨Pařížského dortu¨.


Jít na recept Pařížský krém - šlehačka >>