| FormOffice | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Pletení | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Domácí účto | Rybář | Omalovánky | Snadné hubnutí | DWN.cz | Email šablony |
|
| ||||||||
Pařížské chlebíčky | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 0,125 l vývaru z masa nebo masoxu | ||||||||
Popis: Do mixéru nalijeme vývar a po kouskách přidáváme máslo, nakrájenou šunku, salám a kostičky sýra. Mixujeme nahrubo asi 3 minuty. Směs vyjmeme, zamícháme do ní nahrubo rozsekané vařené vejce. Veku v polovině rozkrojíme a vydlabeme. Část vydlabané střídky rozmělníme a vmícháme do nádivky, osolíme a veku naplníme. Zabalíme do alobalu a necháme zchladnout. Před podáváním krájíme tenké příčné plátky. |