| Snadné hubnutí | Pletení | Hromadné emaily | Omalovánky | EET Účtenky | Rybář | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Email šablony | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | FormOffice | Domácí účto | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pařížská cibulová polévka


Doba přípravy:00:40
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:11.9.2016

Ingredience:

500 g cibule,
2 lžíce másla,
1 lžíce + 1 lžička olivového oleje,
1/2 lžičky soli,
1 litr masového vývaru,
4 krajíce bílého chleba,
1 stroužek česneku,
80 g strouhaného ementálu

Popis:

Oloupanou cibuli nakrájejte na tenké plátky. Na mírném ohni zahřejte máslo a lžíci oleje. Trochu osolenou cibuli na něm za stálého míchání osmahněte do zlatova.Přilijte vývar a vařte mírným varem. Chléb opečte v troubě do křupava a opečený jej potřete olejem a česnekem.
Polévku dochuťte a nalijte do ohnivzdorných misek. Do každé dejte po krajíčku chleba, který posypejte sýrem. Misky vložte do horké trouby a vyjměte, když se sýr roztaví


Jít na recept Pařížská cibulová polévka >>