| Počítej Kalorie | Pletení | Snadné hubnutí | Recepty doma | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Email šablony | Rybář | Omalovánky | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Formuláře na PC | EET Účtenky | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pardubické kuře s chřestem


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:20.5.2013

Ingredience:

8 kuřecích prsíček
100 ml smetany ke šlehání
1 ml citrónové šťávy
100 g čerstvého nebo mraženého chřestu
50g másla
bylinky – tymián
rozmarýn
estragon
bazalka
2 konzervy rajčat i s tekutinou
100 ml bílého vína
200g anglické slaniny
sůl,pepř
2 lžíce octa z bílého
nebo červeného vína

Popis:

Z poloviny prsíček nameleme hladkou hmotu, kterou smícháme se smetanou, vínem, citrónovou šťávou, solí a pepřem. Druhou půlku prsíček naklepeme, naplníme fáší, přidáme nadrobno posekaný zblanšírovaný chřest , přehneme a konce spíchneme jehlou k sobě. Obalíme slaninou a opékáme na pánvi na másle nebo na grilu asi 10 minut.






Jít na recept Pardubické kuře s chřestem >>