| Hromadné emaily | Domácí účto | Email šablony | Počítej Kalorie | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Pletení | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Rybář | FormOffice | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Paprikáš z králíka | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 králik | ||||||||
Popis: králika umyjeme a rozporcujeme, zasolíme zakoreníme a necháme odstáť asi 20 min.,Na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu. Potom pridáme pripravené mäso z králika a necháme dusiť vo vlastnej šťave. Ak sa voda vyparí dolejeme asi 2 dcl vody a necháme variť mäso do polomäkka.Keď už bude mäso z polovice uvarené, pridáme pokrájané zemiaky a varíme až kým mäso nie je celkom mäkké a zemiaky dobre uvarené. |