| Hromadné emaily | Domácí účto | Email šablony | Počítej Kalorie | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Pletení | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Rybář | FormOffice | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Paprikáš z králíka


Doba přípravy:02:30
Počet porcí:12
Autor:
Přidáno/změněno:13.1.2015

Ingredience:

1 králik
150 g bravčovej masti
300 g cibule
1 hlava cesnaku
1 kg zemiakov
červená mletá paprika
štiplava paprika
mleté čierne korenie
drvená rasca
majorán
soľ

Popis:

králika umyjeme a rozporcujeme, zasolíme zakoreníme a necháme odstáť asi 20 min.,Na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu. Potom pridáme pripravené mäso z králika a necháme dusiť vo vlastnej šťave. Ak sa voda vyparí dolejeme asi 2 dcl vody a necháme variť mäso do polomäkka.Keď už bude mäso z polovice uvarené, pridáme pokrájané zemiaky a varíme až kým mäso nie je celkom mäkké a zemiaky dobre uvarené.


Jít na recept Paprikáš z králíka >>