| EET Účtenky | Zbrojní průkaz | DWN.cz | FormOffice | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Pletení | Recepty doma | Email šablony | Hromadné emaily | Domácí účto | Rybář |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pan Bagnat


Doba přípravy:00:10
Počet porcí:1
Autor:
Přidáno/změněno:4.9.2010

Ingredience:

1 malá bageta (může být i tmavozrnná)
1-2 stroužky česneku
2 čajové lžičky oleje
1-2 rajčata
petržel podle chuti
sůl
může být i pepř

Popis:

nejlépe je si Pan Bagnat připravit den předem jako letní oběd do práce.
Bagetu podélně rozřízneme, lehce pokapeme obě půlky olivovým olejem, potřeme rozetřeným česnekem se solí,poklademe na kolečka nakrájenými rajčaty a kousky natrhané petrželky nebo bazalky, přiklopíme, zabalíme do alobalu a necháme na druhý den nebo sníme hned.


Jít na recept Pan Bagnat >>