| Formuláře na PC | Rybář | Zbrojní průkaz | Pletení | Snadné hubnutí | DWN.cz | Recepty doma | FormOffice | Domácí účto | Počítej Kalorie | Email šablony | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Ostrá omáčka z drůbežích jater


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:20.6.2011

Ingredience:

5OOg drůbežích jater
1 cibule
5 lžic kečupu
1 sklenice ster.kapie
grilovací koření pálivé
sůl
25dkg eidamu

Popis:

Játra nakrájíme na menší kousky a na pánvi orestujeme. Přidáme najemno nakrájenou cibuli,kapie (bez nálevu),kečup, grilovací koření a vše na mírném ohni za občasného míchání vaříme. Nakonec dochutíme solí.
Podáváme se smaženými hranolkami.Můžeme posypat strouhaným sýrem.


Jít na recept Ostrá omáčka z drůbežích jater >>