| Hromadné emaily | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Email šablony | Formuláře na PC | FormOffice | Recepty doma | DWN.cz | Rybář | Pletení | Domácí účto | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Ostrá omáčka z drůbežích jater


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:20.6.2011

Ingredience:

5OOg drůbežích jater
1 cibule
5 lžic kečupu
1 sklenice ster.kapie
grilovací koření pálivé
sůl
25dkg eidamu

Popis:

Játra nakrájíme na menší kousky a na pánvi orestujeme. Přidáme najemno nakrájenou cibuli,kapie (bez nálevu),kečup, grilovací koření a vše na mírném ohni za občasného míchání vaříme. Nakonec dochutíme solí.
Podáváme se smaženými hranolkami.Můžeme posypat strouhaným sýrem.


Jít na recept Ostrá omáčka z drůbežích jater >>