| Domácí účto | Formuláře na PC | Pletení | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Rybář | Recepty doma | Zbrojní průkaz | FormOffice | Email šablony | Počítej Kalorie | Omalovánky | DWN.cz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Ondřejnický pstruh


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:31.10.2017

Ingredience:

pstruh očištěný a vykuchaný
sůl
olej stolní
bylinkové máslo

Popis:

Očištěného a vykuchaného pstruha opláchneme, nasekáme na porce a necháme okapat. Potom jej mírně osolíme, potřeme olejem a necháme na roštu, v průběhu pečení ji potíráme zbylým olejem. Po upečení ji ozdobíme bylinkovým máslem a ihned podáváme.


Jít na recept Ondřejnický pstruh >>