| DWN.cz | Pletení | Recepty doma | Rybář | Snadné hubnutí | Domácí účto | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Email šablony | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Ondřejnický pstruh


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:31.10.2017

Ingredience:

pstruh očištěný a vykuchaný
sůl
olej stolní
bylinkové máslo

Popis:

Očištěného a vykuchaného pstruha opláchneme, nasekáme na porce a necháme okapat. Potom jej mírně osolíme, potřeme olejem a necháme na roštu, v průběhu pečení ji potíráme zbylým olejem. Po upečení ji ozdobíme bylinkovým máslem a ihned podáváme.


Jít na recept Ondřejnický pstruh >>