| Pletení | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Omalovánky | FormOffice | Formuláře na PC | EET Účtenky | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Recepty doma | Rybář | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Novozélandská treska na česneku


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:21.3.2017

Ingredience:

1 balení mražených mořských ryb (500 g)-Novozélandská treska
koření na ryby
5 stroužků česneku
olivový olej

Popis:

Po vyjmutí z obalu a částečném rozmrazení očistíme ryby od zbytků ploutví, ocasu.Omyjeme pod studenou vodou. Můžeme také ryby vykostit-jde to poměrně snadno.
Nožem rozetřeme česnek se solí a rybím kořením, potřeme bohatě jednotlivé porce a necháme alespoň hodinu odležet.Potom vložíme ryby do pekáčku na připravený olivový olej, dáme do rozehřáté trouby
(200°C)odkryté pečeme cca 25 minut.

Další možnost využití takto připravených ryb je obalení v trojobalu a osmažení.

V obou případech jako příloha jsou vhodné opečené brambory.
Za tepla i za studena k tomu chutná výborně i chleba.


Jít na recept Novozélandská treska na česneku >>