| FormOffice | Email šablony | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Počítej Kalorie | Omalovánky | EET Účtenky | Rybář | Recepty doma | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Nepečený srnčí hřbet


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:19.5.2010

Ingredience:

1x tvaroh
1x smetana
želatina
piškoty
ovoce
cukr podle chuti

Popis:

Našleháme tvaroh se smetanou. Přidáme 10 lžic připravené želatiny. Formu na srnčí hřbet vypláchneme vodou. Vyložíme ji piškoty namočené ve šťávě z ovoce nebo jiné tekutině.
Vnitřek vyplníme vrstvami:
tvarohová hmota, ovoce, tv. hmota, piškoty, tv. hmota, ovoce, tv. hmota a končíme piškoty. Necháme v lednici ztuhnout alespoň 2 hodiny, vyklopíme a můžeme ozdobit šlehačkou a ovocem.


Jít na recept Nepečený srnčí hřbet >>