| Rybář | Pletení | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | FormOffice | Domácí účto | Omalovánky | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | DWN.cz | Email šablony | Recepty doma | Počítej Kalorie | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Nepečený srnčí hřbet


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:19.5.2010

Ingredience:

1x tvaroh
1x smetana
želatina
piškoty
ovoce
cukr podle chuti

Popis:

Našleháme tvaroh se smetanou. Přidáme 10 lžic připravené želatiny. Formu na srnčí hřbet vypláchneme vodou. Vyložíme ji piškoty namočené ve šťávě z ovoce nebo jiné tekutině.
Vnitřek vyplníme vrstvami:
tvarohová hmota, ovoce, tv. hmota, piškoty, tv. hmota, ovoce, tv. hmota a končíme piškoty. Necháme v lednici ztuhnout alespoň 2 hodiny, vyklopíme a můžeme ozdobit šlehačkou a ovocem.


Jít na recept Nepečený srnčí hřbet >>