| Recepty doma | DWN.cz | Pletení | Hromadné emaily | Domácí účto | Omalovánky | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Rybář | Snadné hubnutí | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Námořnické maso podle Petra


Doba přípravy:01:20
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:11.6.2014

Ingredience:

700 g hovězí svíčkové
cibule
250 g rajčatového protlaku
200 g červeného vína
50 g hladké mouky
120 g tuku
sůl
pepř

Popis:

Hovězí maso opláchneme a nakrájíme na nudličky.
Oloupanou, na drobno nakrájenou cibuli osmažíme
na tuku do zlatova. Na cibulovém základu osmahneme
maso, přidáme sůl, pepř a rajčatový protlak
a mírně podlijeme vodou. Podusíme a přidáme červené
víno a poté dusíme do měkka.


Jít na recept Námořnické maso podle Petra >>