| Omalovánky | Recepty doma | Formuláře na PC | Pletení | Hromadné emaily | Rybář | Email šablony | EET Účtenky | DWN.cz | FormOffice | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Domácí účto | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Námořnické kotlety II.


Doba přípravy:01:10
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:5.5.2016

Ingredience:

600 g vepřových kotlet bez kostí
2 cibule
8 stroužků česneku
3 steril. okurky
1 menší plechovka sterilovaných žampionů
50 ml olivového oleje
5 lžic rajského protlaku
1 šlehačka - lze nahradit kysanou smetanou
jíška Knorr
worchesterová omáčka
pepř

Popis:

Na oleji zpěníme cibulku, přidáme osolené a opepřené maso, orestujeme, přidáme na kostičky pokrájený česnek i okurky a zalijeme dle potřeby vodou. Dusíme 10 až 15 minut do změknutí.
Pak přidáme rajský protlak, sterilované žampiony a několik kapek worchesterové omáčky, zahustíme jíškou Knorr, mírně povaříme.
Přilijeme šlehačku a dochutíme.
Příloha:
Těstoviny uvaříme dle návodu, propláchneme studenou vodou. Na suché pánvi opražíme pár lžic strouhanky a smícháme s těstovinami.


Jít na recept Námořnické kotlety II. >>