| Formuláře na PC | Omalovánky | Email šablony | Počítej Kalorie | Recepty doma | Snadné hubnutí | FormOffice | Rybář | DWN.cz | Hromadné emaily | Pletení | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Naložená bílá ryba


Doba přípravy:00:40
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:9.6.2013

Ingredience:

Na dvoulitrovou sklenici:
2 kg bílé ryby (např. kapr)
pepř,sůl
Na kořeněný nálev:
500 ml vody
250 ml octa
2 lžičky kuliček pepře
2 lžičky kuliček nového koření
2 lžičky hořčičného semene
4 bobkové listy
1 lžíce cukru
3 cibule
3 mrkve 3 petržele
1 celer
Na octovou marinádu:
500 ml vody
500 ml octa

Popis:

Rybu zbavte šupin, vykuchejte a naporcujte. Maso prosolte a uložte na 48 hodin do chladničky. Pak opláchněte.
Svařte vodu s octem, nalijte ji na ryby a nechte dalších 48 hodin odpočívat v chladu. Pak rybu stáhněte z kůže a vyjměte páteř a větší kosti. Připravte kořeněný nálev, ve vodě s octem povařte nakrájenou zeleninu, koření a cukr.
Nakrájejte rybu na proužky, proložte zeleninou a zalijte chladným nálevem


Jít na recept Naložená bílá ryba >>