| Formuláře ZDARMA | Email šablony | Rybář | Formuláře na PC | EET Účtenky | Recepty doma | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | FormOffice | Domácí účto | DWN.cz | Omalovánky | Počítej Kalorie | Pletení | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
Nakládaný vepřový bůček | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: česnek | ||||||||
Popis: Bůček opereme a dáme vařit společně s kořenovou zeleninou. Vodu s mírou osolíme. Po uvaření, jej necháme vychladnout, maso upravíme ořezáním na pěknou krychličku a potřeme rozetřeným česnekem ze všech stran. Potom potřeme-poprášíme paprikou. Takto upravené maso obalíme pečlivě do alobalu a uložíme na několik dnů do lednice. Po pěti a více dnech, krájíme na tenké plátky a podáváme s chlebem. |