| Hromadné emaily | Rybář | Pletení | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | FormOffice | EET Účtenky | Omalovánky | Email šablony | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Recepty doma | Snadné hubnutí | Domácí účto |
|
| ||||||||
Nakládaný ementál | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: po 1 sklenici nakládané cibulky, kousků papriky a malých okurek | ||||||||
Popis: Cibuli, kousky papriky a okurky vložíme do síta a necháme dobře okapat. Ementál nakrájíme na 3-4 cm velké kostky. Kousky ementálu, zeleninu, rozmarýn, bobkový list a zrnka pepře naskládáme do uzavíratelné sklenice. Všechny přísady zalijeme olejem tak, aby byly zcela ponořené. Přes noc necháme uležet (min.4 hodiny). |