| DWN.cz | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Email šablony | EET Účtenky | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Rybář | Snadné hubnutí | Pletení | Počítej Kalorie | FormOffice | Omalovánky |
|
| ||||||||
Nadívaný bůček | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kg vepřového bůčku s kůží | ||||||||
Popis: Do bůčku prořízneme kapsu a kůži na povrchu rozřízneme na kostičky. Do připravené kapsy naplníme nádivku, kterou jsme si připravili z rohlíku nakrájeného na kostičky a zvlhčeného mlékem, ze žloutků, másla, česneku a koření. Nakonec vmícháme vyšlehaný sníh z bílků. Naplněnou kapsu sešijeme nebo spíchneme grilovací jehlou, osolíme a okořeníme staročeským kořením. Dáme péct na 1 a 1/2 až 2 hodiny. |