| Domácí účto | Email šablony | Rybář | EET Účtenky | Hromadné emaily | Omalovánky | Snadné hubnutí | Recepty doma | DWN.cz | Počítej Kalorie | Pletení | FormOffice | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Myslivecká kančí kýta


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:10
Autor:
Přidáno/změněno:18.10.2023

Ingredience:

kančí kýta750g
sádlo150g
cibule300
anglická slanina200g
klobása 250g
houby čerstvé, nebo sušené150g
kyselá okurka150g
hrášek sterilovaný200g
sůl15g pepř1g bobkový list2g nové koření2g
hladká mouka150g
mléko200g
smetana200g

Popis:

Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli.kančí kýtu nakrájíme na plátky,nebo na kostky.přidáme jí k cibuli a orestujeme.přidáme koření,houby, nakrájenou slaninu na kostičky,klobásu na půlkolečka.Zalijeme vývarem.a dusíme do měka.Když je zvěřina měká,tak přidáme nakrájenou kyselou okurku a sterilovaný hrašek.lehce povaříme.Můžem lehce dokyselit okurkovým nálevem.Kyž je dochuceno,tak si v mléce rozmícháme hladkou mouku a zahutíme.Nakonec přidáme smetanu.Podáváme s houskovým knedlíkem.


Jít na recept Myslivecká kančí kýta >>