| FormOffice | Omalovánky | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Pletení | Počítej Kalorie | Email šablony | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | DWN.cz | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Rybář | Recepty doma | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Muškátová slepice


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:3.3.2014

Ingredience:

1 slepice
půllitrový hrnek rýže
2 střední cibule
lžička muškátového květu
olej
sůl

Popis:

Slepici uvaříme v osolené vodě. Po uvaření maso obereme a nakrájíme na menší kousky. Na oleji osmažíme nakrájenou cibulku do zlatova. Rýži propereme ve studené vodě a přidáme k osmažené cibulce. Pořádně promícháme, zalijeme vývarem ze slepice, přidáme muškátový květ (může ho být i více dle chuti) a dusíme až je rýže měkká. Poté přidáme na kousky nakrájené maso a řádně promícháme. Podáváme s kyselou okurkou, pro labužníky jsou dobré zavařené feferony.


Jít na recept Muškátová slepice >>