| Zbrojní průkaz | FormOffice | Pletení | Recepty doma | DWN.cz | EET Účtenky | Domácí účto | Formuláře na PC | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Rybář | Email šablony | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Moravské klobásy 10Kg


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:25.6.2009

Ingredience:

6kg vepřové krkovice
3kg vepřového bůčku
1kg prátu(z hovězího krku)
150g mletého pepře
100g sladké mleté papriky
100g drceného kmínu
150g třeného česneku
200gsoli a střeva.

Popis:

Vepřovou krkovičku a bůček nakrájíme na kostičky asi o velikosti 1cm.Prosolíme dusičnou solí a necháme v chladu 3.5 dnů odležet.Taktéž máme připravený prát.Odleželý prát promícháme s odleželým masem dochutíme pepřem,paprikou,kmínem a třeným česnekem.Dobře prohněteme a plníme do šlemovaných střev po 12-15cm.Necháváme buď to jednotlivé kusy za sebou,nebo po dvou kusech pár.Udíme teplým kouřem do 60°C až 12hodin.Dobrou chuť.


Jít na recept Moravské klobásy 10Kg >>