| Zbrojní průkaz | FormOffice | Pletení | Recepty doma | DWN.cz | EET Účtenky | Domácí účto | Formuláře na PC | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Rybář | Email šablony | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
Moravské klobásy 10Kg | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 6kg vepřové krkovice | ||||||||
Popis: Vepřovou krkovičku a bůček nakrájíme na kostičky asi o velikosti 1cm.Prosolíme dusičnou solí a necháme v chladu 3.5 dnů odležet.Taktéž máme připravený prát.Odleželý prát promícháme s odleželým masem dochutíme pepřem,paprikou,kmínem a třeným česnekem.Dobře prohněteme a plníme do šlemovaných střev po 12-15cm.Necháváme buď to jednotlivé kusy za sebou,nebo po dvou kusech pár.Udíme teplým kouřem do 60°C až 12hodin.Dobrou chuť. |