| DWN.cz | Rybář | Zbrojní průkaz | Email šablony | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Recepty doma | Hromadné emaily | Omalovánky | FormOffice | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Pletení | Domácí účto |
|
| ||||||||
Mletý kapr | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1ks kapr | ||||||||
Popis: očistíme kapra a opatrně vykucháme potom kapra opatrně stáhneme z kůže,čisté rybí maso i s kostmi nameleme na masovém mlýnku na střední hrubost,namleté maso smícháme s 0,2cl octa,solí,kořením na ryby a zpět vložíme do stáhlé kůže a vytvarujeme zpět do původní polohy ryby.Anglickou slaninu nakrájíme na hranolky jako pro prošpikování a opatrně prošpikujeme rybu.Jemně pokmínujeme a pečeme v rozehřáté troubě z obou stran dozlatova. |