| DWN.cz | Rybář | Zbrojní průkaz | Email šablony | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Recepty doma | Hromadné emaily | Omalovánky | FormOffice | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Pletení | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Mletý kapr


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:6
Autor:
Přidáno/změněno:23.5.2016

Ingredience:

1ks kapr
1kg brambor
0,2cl ocet
koření na ryby
sůl
olej nebo sádlo
25 dk anglické slaniny v celku
kmín

Popis:

očistíme kapra a opatrně vykucháme potom kapra opatrně stáhneme z kůže,čisté rybí maso i s kostmi nameleme na masovém mlýnku na střední hrubost,namleté maso smícháme s 0,2cl octa,solí,kořením na ryby a zpět vložíme do stáhlé kůže a vytvarujeme zpět do původní polohy ryby.Anglickou slaninu nakrájíme na hranolky jako pro prošpikování a opatrně prošpikujeme rybu.Jemně pokmínujeme a pečeme v rozehřáté troubě z obou stran dozlatova.


Jít na recept Mletý kapr >>