| DWN.cz | Zbrojní průkaz | Rybář | Email šablony | Počítej Kalorie | FormOffice | Hromadné emaily | Omalovánky | Snadné hubnutí | Pletení | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Recepty doma | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Mletá zelenina v soli


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:18.5.2014

Ingredience:

60dkg mrkve
60dkg celeru
30dkg petržele
30dkg kedlubny
30dkg květáku
30dkg cibule
15dkg pórku
10dkg petrželové a celerové nati
1 hlávka česneku
45dkg soli

Popis:

Všechnu zeleninu očistíme, pomeleme na masovém mlýnku na středně velké šajbě. Ve velké míse dobře promícháme se soli a syrové plníme do malých skleniček (třeba od tatarské omáčky). Zavíčkovaná slaná mletá zelenina nám v chladu a temnu vydrží i 2 roky. Přidávám ji pod maso, nebo do polévek tak 1 kávovou lžičku, pak ale optrně s dosolováním.


Jít na recept Mletá zelenina v soli >>